Archaeology Bot [Deleted]

Status
Not open for further replies.
Asentrix

Asentrix

Administrator
Owner
Developer
Messages
299
Joined
Oct 2, 2019
Reaction score
77
Points
28
Credits
31,031
Asentrix submitted a new resource:

Archaeology Bot - Runescape 3 archaeology bot

Credits to seb for providing the archaeology bot!

Settings & information

Social Layout
Freedom View
Zoom out all the way, and top down

Start at al kharid anywhere between bank and excavation site

Read more about this resource...
 
A

abdul

New member
Messages
1
Joined
Apr 1, 2020
Reaction score
0
Points
1
Credits
21
Could you just make a quick guide on how to setup/ play the bot efficiently as there's no guides for rs3 ,just oldschool everywhere
 
Asentrix

Asentrix

Administrator
Owner
Developer
Messages
299
Joined
Oct 2, 2019
Reaction score
77
Points
28
Credits
31,031
Could you just make a quick guide on how to setup/ play the bot efficiently as there's no guides for rs3 ,just oldschool everywhere

Sorry for the delay, added better instructions to the original resource link :)
 
T

tmf2saw

New member
Messages
4
Joined
Mar 22, 2020
Reaction score
0
Points
1
Credits
38
how to use this it just stands and does nothing?
 
No1inparticular

No1inparticular

New member
Developer
Messages
27
Joined
Oct 14, 2019
Reaction score
9
Points
3
Credits
1,473
Should note in the OG post that it's a basic script definitely needs revising and added antiban. ways you can add anti-ban is


quoted from Seb on discord -----------------------------------------------------------------------------------------
1. randomized click area for interacting with UI and objects
2. randomized mouse movement speed
3. randomized wait duration before executing actions
4. randomized miscellaneous activities like making it check EXP or minimap, etc


5. randomized method for interacting with objects and UI (for example sometimes clicking preset icon in bank, other times sending key to withdraw preset)
6. rotating screen occasionally
7. zooming in and out occasionally
8. randomly AFK and go to lobby then log back in occasionally 9. type random letters and talk occasionally(edited)

(note: examples are not random suggestions. they are each fairly easy to automate in winauto)

"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
T

tmf2saw

New member
Messages
4
Joined
Mar 22, 2020
Reaction score
0
Points
1
Credits
38
I have no idea how to use this, not very usefull I think..
its very usefull contact the owner for the setup i already made 25m with it
 
L

lucasrv

Banned
Banned
Messages
3
Joined
Apr 10, 2020
Reaction score
1
Points
3
Credits
31
What is the issue with it that you're experiencing?
When I start the bot, it just moves my mouse to a certain spot, after that it doenst do anything
 
L

lucasrv

Banned
Banned
Messages
3
Joined
Apr 10, 2020
Reaction score
1
Points
3
Credits
31
Thanks for the help.. NOT.
 
Asentrix

Asentrix

Administrator
Owner
Developer
Messages
299
Joined
Oct 2, 2019
Reaction score
77
Points
28
Credits
31,031
Thanks for the help.. NOT.
Nice brain, NOT

1. I don't live online, I have a real life and do IRL shit, I'm busy
2. This website offers everything for free, the support, the scripts, everything,so I don't need to jump when you say jump
3. I didn't even make this script, I just uploaded it for the author because he was too busy

Anyways I'm working on and releasing a multi area archaeology bot soon with multiple location support which you'll now be missing out on so enjoy.
 
noorx222

noorx222

New member
Messages
1
Joined
Apr 16, 2020
Reaction score
0
Points
1
Credits
122
I am stuck on "executing action #15 (wait for image)", any advice? I followed the instructions except am unsure what you mean by 1080p. Not very good at this stuff, please go easy on me.
 
A

archbot12345

New member
Messages
2
Joined
Apr 20, 2020
Reaction score
1
Points
3
Credits
30
I am stuck on "executing action #15 (wait for image)", any advice? I followed the instructions except am unsure what you mean by 1080p. Not very good at this stuff, please go easy on me.
Same for me, not quite sure how you set it to 1080p? Mine doesn't have that as an option even in full screen mode. I started the bot in the first mine with the gravel in my inv but it just stands there waiting for image.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom